“You can’t just eat good food. You’ve got to talk about it too.” ~ Kurt Vonnegut
Knapperige, hartig gevulde driehoekjes
Perzische frittata van groene kruiden
Gevulde paprika
Romige soep met kip, parelgort en limoen
Perzische noedelsoep met spinazie, kikkererwten en linzen
Verrassingssalade met granaatappel
Aardappelsalade met kip, citroenmayonaise en augurk
Aubergine uit de oven met granaatappel
Lamstong bereid op Perzische wijze
Azimi Royal Imperial Caviar (50gr) Kaviaar van topkwaliteit, geserveerd met Champagne of Persian Vodka.
Assortiment warme en koude gerechtjes om te delen aan tafel : Kuku Sabzi - Dolmeh Felfel - Zaban - Salad-e Olivieh - Mast-o-Khiar - Salad-e-Shirazi
Gegrilde kipfilet, gemarineerd in limoen en saffraan
Gegrild, fijn gekruid lamsgehakt
Fijn gekruide lamshaas
Gegrilde lamskoteletjes gemarineerd op Perzische wijze
Een combinatie van kabab djoojeh (kip) en kabab kobideh (lamsgehakt)
Een combinatie van kabab kobideh (lamsgehakt) en kabab chenjeh (lamshaas)
Een combinatie van de chef
Gegrild, fijn gekruid lamsgehakt, geserveerd met saus van de Chef
Plateau ‘mixed grill’ om te delen per tafel
Plateau mixed grill & ‘khoresh’ stoofschotel om te delen per tafel
Grillgerechten worden geserveerd met basmatirijst, Anar polo (supplement 5 euro), of frietjes
Goudgele rijst met rode zuurbesjes geserveerd met kip in saffraansaus
Groene kruidenrijst met verse dille en tuinbonen geserveerd met kip in saffraansaus
Groene kruidenrijst met verse dille en tuinbonen geserveerd met gestoofde lamsschenkel
Groene kruidenrijst met verse dille en tuinbonen geserveerd met gegrilde aubergine
Aubergineschotel met lamsvlees en tomaat
Groene kruidenschotel met lamsvlees, kidneybonen en gedroogde limoen
Aubergineschotel met lamsvlees, tomaat, spliterwten en gedroogde limoen
Stoofschotel met lamsvlees, tomaat, spliterwten en gedroogde limoen
Kipstoofschotel met walnoten en granaatappel
Lamsstoofschotel op traditionele wijze met tomaat, kikkererwten en aardappel
Scampi’s met room op Perzische wijze
Alle stoofschotels worden geserveerd met basmatirijst op Perzische wijze of Anar polo (supplement 4 euro)
Stoofschotel met aubergine en tomaat
Stoofschotel met gemengde groene kruiden, kidneybonen en gedroogde limoen
Aubergineschotel met tomaat, spliterwten en gedroogde limoen
Stoofschotel met tomaat, spliterwten en gedroogde limoen
Langzaam gegaarde aubergine, courgette en tomaat met een vleugje saffraan
Schaal gemengde verse kruiden, lente-uitjes, radijsjes, walnoten en fetakaas. Geserveerd met brood
Perzische yoghurt met milde knoflook
Yoghurt met komkommer en munt
Persian pickles: knapperige gepekelde groentjes. Uitstekend als smaakmaker
Gemarineerde knoflook
Perzische augurken
Fris, knapperig slaatje van fijngehakte komkommer en tomaat
Basmatirijst met pijnboompitten, saffraan, pistachenootjes en granaatappelpitjes
Topping voor rijst met rode zuurbesjes, saffraan en pistachenootjes
Smaakmakers die niet mogen ontbreken aan tafel! Mast-o-khiar, salad-e-shirazi, granaatappelpitjes, torshi, mast-o-mousir
Perzisch roomijs met saffraan en knapperige stukjes pistache
Ijsspecialiteit van Shiraz: sorbet van engelenhaar met rozenwater en limoensap
Sorbet van engelenhaar en saffraan
Sorbet van engelenhaar en granaatappel
Duo van bastani en faludeh shirazi
Ijs met saffraan (zuivelvrij)
Baklava gebak met nootjes en honing
Specialiteit van het huis: dadels met walnoten en granaatappelpitjes
Rijstpudding met amandelschilfers, geparfumeerd met saffraan en rozenwater
Perzische slagroomsoes
Cake roll gevuld met opgeklopte vanille slagroom
Ijsspecialiteit met pistache
Ijsspecialiteit met chocolade
Desserttaart voor de echte chocoladeliefhebber
Vanille ijsje met chocoladesaus
U kunt onze gerechten ook afhalen of aan huis laten bezorgen.
Bestel telefonisch +32 9 273 63 53 of mail vooraf naar info@anar.be voor afhaling ter plaatse.
Grotere bestellingen kunnen wij in regio Gent ook aan huis bezorgen.
U kunt ook online bestellen via TakeAway , Deliveroo of UberEats en uw bestelling wordt per fietskoerier thuis afgeleverd.